Sår i Syd Temadag den 8. oktober 2018

Den 8. oktober 2018 udstillede vi på Sår i Syds Temadag på Comwell i KoldingSår i Syds Temadag blev afholdt den 8. oktober på Comwell i Kolding.   

På programmet var Norske erfaringer med telemedicin, er der besparelser ved brug af telemedicin, hvilke madrasser skal vi anvende til tryksår forebyggelse, sårbehandling i primærsektor - Diagnose, Bandagevalg, Skiftehyppighed, Debridering, Kompression hvornår og hvordan, Dermatoporose, Svært bandagerbare sår, tips og tricks og PICO ved kirurgiske sår. 

 

Sår i Syd

 

Vi havde taget følgende produkter med: 

 

Debrisoft Pad 


Debrisoft PAD NY

Debrisoft Pad er kommet i en ny udgave - den nye udgave er selvfølgelig samme velkendte kvalitet, men er forbedret med en lomme på bagsiden for endnu bedre kontrol. Derudover har vi tilføjet en ny størrelse til sortimentet, så Debrisoft® Pad nu kan fås i størrelserne 10x10 cm og 13x20 cm.

Læs mere om Debrisoft Pad.Vliwasorb Pro


Vliwasorb Pro 1

Effektiv ekssudatbehandling,fleksibilitet og beskyttelse. 

  • Afrundede hjørner og ergonomisk form for god formbarhed
  • Brede kanter for høj bærekomfort
  • Blåt beskyttelseslag beskytter tøj og sengetøj
  • Absorptionskerne med fordeler-fleece (Superabsorber) til effektiv ekssudatbehandling
  • Hvidt formbart sårkontaktlag af polyethylen til atraumatisk forbindsskift


Læs mere om Vliwasorb Pro
SealProtect Badebeskytter

Seal protect ben barn 225x225

SealProtect® er en sår- og badebeskytter, der sikkert og effektivt beskytter den kropsdel, der ikke må blive våd eller beskidt. Med SealProtect® kan du tage et langt varmt bad, gå i svømmehallen eller på stranden med sikker viden om, at din gips, bandage, sår, udslæt, protese eller lignende er beskyttet mod udefrakommende snavs eller vand.  

SealProtect® er fremstillet i kraftigt vinyl med en tætsluttende silikonemembran, der sikrer, at vand og snavs holdes ude. Produktet er latexfrit.


Læs mere om SealProtectRevamil - Medicinsk honning til sårbehandling

Flydende honning

Medicinsk honning til sårbehandling. 

Revamils hydrofile egenskaber sikrer et fugtigt sårmiljø, som i kombination med honningens høje enzymaktivitet fremmer sårheling. Revamil er særdeles velegnet til behandling af akutte, kroniske og inficerede sår i alle sårfaser. Revamil er let at påføre, hænger ikke fast i såret og neutraliserer sårlugt.

Læs mere om Revamil - medicinsk honning

 

Heelift Glide - trykaflastning af hælen


DARCO Heelift Glide 1 hr

Heelift Glide er et innovativt produkt i skum udviklet til trykaflastning af hælen. 

Det bløde indermateriale fordeler trykket over et større område, så hælen er helt fri for belastning. Ydersiden er beklædt med et smudsafvisnede glat stof, og sammen med den friktionsfrie beklædning på undersiden sikrer det, at patienten kan være mobil i seng og stol. Heelift Glide har ventilationshuller, som sikrer luftcirkulation og fremmer komforten.


Læs mere om Heelift Glide.Cellona Creme

 Cellona Creme 50814 1

Cellona Creme er en beskyttende- og plejende creme uden parabener.

Cellona Creme er rehydrerende, den har en neutral pH-værdi og trænger hurtigt ind i huden.

Læs mere om Cellona Creme. 

 

Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, du kan ringe til os på tlf. 45 89 02 25 eller på mail: info@dk.LRmed.com