Debrisoft – mindre smertefuld sårrensning

Debrisoft – mindre smertefuld sårrensning

 

Debrisoft er en hurtigere og mere effektiv måde til at rense sår, uden at skade det raske væv. 

Det kan være såvel dybe, som overfladiske sår, - diabetiske fodsår, arterielle, venøse og blandingssår, vaskulitsår, immunologiske sår, tryksår, svært helende sår, akutte traumer, forbrændinger og skoldninger m.m.

Debrisoft fungerer også som en effektiv behandling af tør, pergamentagtig, hyperkeratotisk hud, skæleksem, fedtet hud og acne, med synlige resultater efter kort tid. 

 

Debrisoft Pad er blød og absorberende og kan anvendes sikkert og nemt af alle. Den består af millioner af polyesterfibre, der er skåret i en speciel vinkel, længde og tykkelse, som løsner fibrin, avitalt væv og ekssudat fra såret. Det bindes ved direkte mekanisk kontakt med sår/hudomgivelser til den tykke fibersammensætning, hvorved det effektivt, men nænsomt fjernes fra såret og dermed fjernes grobund for bakterier og infektion. Praktisk ”lomme” på bagsiden, gør den let at håndtere.

Deprisoft 2

 

Debrisoft Lolly er med et 110 mm brudsikkert ergonomisk polypropylenhåndtag med en 50x19mm cirkulær polyesterfiber pude øverst. Har samme effekt som Debrisoft Pad, har et fast, behageligt greb, der kan lette håndtering og give stor fleksibilitet i dybere sårlommer og vanskelig tilgængelige sårområder, - muliggør et større tryk under anvendelse. Der er måleenhed til sårets dybde på håndtaget, samt røntgen tråd til sporbarhed.

Debrisoft Lolly Standbild 2 1

 

Anvendelse af Debrisoft:

  • Fjern først ALLE cremer og fugtighedscremer fra huden i/omkring såret inden Debrisoft tages i brug.

  • Åbn pakken og tilføj Debrisoft Pad 10x10cm ca. 30 ml lunken vand inden brug – det kan være vandhanevand, NACL eller andre antimikrobielle opløsninger til sår.

 

Vigtig! Vrid ikke, klip ikke, læg ikke i blød, bland ikke gel eller creme i vandet.

 

  • Rens med den bløde fugtede fiberside med fejende eller cirkulære bevægelser på såret og/eller hudomgivelser i 2-4 minutter med et passende tryk.

  • Kasseres efter brug og bortskaffes som vanligt affald.

  • Efter såret er renset og rent, vælges relevante sårbehandlingsprodukter.

 

Findes i følgende versioner:

Debrisoft Pad 10x10cm    REF: 34 321 – tilfør 20-40 ml. vand

Debrisoft Pad 13x20cm     REF: 34 323 – tilfør 90-110 ml. vand

 

Debrisoft Lolly med 110mm håndtag med 50x19mm cirkulær polyesterfiber pude øverst REF: 33 224

 

 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi er klar ved telefonen – +45 45 89 02 25 – mandag til torsdag 8.30 – 16.00 og fredag fra 8.30 – 15.30. Du kan også sende en mail til: info@axel-madsen.dk

 

Facebook
(Klik på billedet)

LinkedIn
(
Klik på billedet)

 

Axel Madsen Health Care A/S - HISTORIE
Ren medicinsk honning til sårbehandling, hvad bety...