Om os

Vi er en dansk familievirksomhed, der blev stiftet i 1909 af Axel Edward Christian Madsen. I dag ejes og ledes Axel Madsen Health Care A/S af oldebarnet Birgitte Holberg og kompagnon Søren Andersson.

Altid tidssvarende produkter

Vi har igennem alle årene arbejdet målbevidst med at sikre de bedste og mest tidssvarende produkter i forhold til markedet og tiderne. I 1930’erne solgte vi sygeplejeartikler og kjolestoffer. I 1960’erne havde vi et agentur på kosmetik. I 1970’erne blev vi leverandør af gips. I dag arbejder vi fortsat målrettet for at sikre de bedste og mest tidssvarende produkter til den danske sundhedssektor.

Innovative produkter

Vi tilbyder en bred vifte af produkter omhyggeligt udvalgt efter højeste kvalitet. Vi har ikke kun én, men flere leverandører med hvert deres speciale. Det giver et unikt sortiment, som vi kombinerer med kompetent rådgivning til såvel professionelle som private. Vi kender sundhedssektoren indefra og ved i hvilken sammenhæng vores produkter skal bruges.
 


Brancheeksperter med over 100 års erfaring

For os er det vigtigt at være på forkant. Vi holder os løbende ajour med den nyeste viden inden for kompression, sårheling og operation - og denne viden giver vi gerne videre. Det er en del af den service og sparring, vi altid er klar til at give dig som kunde.

Vi er et lille firma, hvor vi arbejder tæt sammen i det daglige. Vi trækker på hinandens ressourcer og viden, derfor er vi fleksible og effektive. Vi er et helt hold klar til at løse dine udfordringer.