Ledige stillinger

 

Vi søger en OP-sygeplejerske med gennemslagskraft, erfaring og gerne med et solidt netværk i Region Syd


Til vores salgsteam søger vi en initiativrig, energisk og salgsorienteret produktspecialist til at varetage salget af Lohmann & Rauschers og Axel Madsens produkter primært på hospitaler i og omkring Region Syd.


Jobbet

Du skal sælge nogle af de mest anerkendte produkter på markedet samt yde vejledning om disse til dine kunder. Med udgangspunkt fra eget hjem skal du selvstændigt gennemføre salgsaktiviteter overfor såvel eksisterende som nye kunder.

Vi tilbyder et meget alsidigt job med ansvar for den direkte kundekontakt og dermed udviklingen af det målrettede salgsarbejde. Vi arbejder meget med projekter, og teamwork er en vigtig del af vores hverdag.

Lohmann & Rauscher sikrer dig den nødvendige faglige og salgsmæssige udvikling og support. Arbejdet sker i tæt samarbejde med vort øvrige salgsteam og produktspecialister, så der vil være rig mulighed for sparring og personlig udvikling.


Din personlige profil

Du skal være OP-sygeplejerske, meget gerne med erfaring indenfor sårbehandling. Du skal have stor gennemslagskraft og stort mod på daglige udfordringer. Du skal have flair for og lyst til salg og gerne have erfaring med salg af sygeplejeprodukter/forbrugsvarer til sundhedssektoren. Du er en inspirerende, energisk og initiativrig person, der med gode kontaktskabende evner og humor kan opnå resultater. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt i et mindre firma, hvor alle spiller sammen.


Kvalifikationer

  • Uddannet OP-sygeplejerske. Erfaring med salg til sundhedssektoren er et stort plus
  • PC/MS Office bruger
  • Du skal have kørekort
  • Behersker engelsk mundtligt og skriftligt


Du tilbydes

  • En hverdag med udfordringer, ansvar og alsidighed. Du får frie arbejdsforhold, fast løn og pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon, PC/internet og fri bil eller kørselsordning
  • Løbende produkt- og salgstræning, lokalt og hos vores udenlandske leverandører
  • Inspirerende kollegaer, som sammen med dig har fokus på firmaets videre udvikling


Ansøgning

Sendes senest den 4. maj 2018 til
Lohmann & Rauscher A/S
Att.: Birgitte Holberg
birgitte@dk.LRmed.com
Tlf. 45 89 02 25

 

Lohmann & Rauscher A/S og Axel Madsel Health Care A/S er organisatorisk og funktionsmæssigt én og samme enhed.

 

Lohmann & Rauscher A/S

Lohmann & Rauscher (L&R) er en internationalt førende udbyder af medicinske og hygiejneprodukter af høj kvalitet – fra klassiske forbindsstoffer til moderne behandlings- og plejesystemer.

Virksomheden L&R opstod i 1998 ud fra de to familiedrevne virksomheder med lange traditioner, Lohmann (grundlagt i 1851 i Tyskland) og Rauscher (grundlagt i 1899 i Østrig).

Virksomheden beskæftiger ca. 5000 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om Lohmann & Rauscher A/S her: www.lohmann-rauscher.dk

 

Axel Madsen Health Care A/S

Axel Madsen Health Care A/S er en dansk handelsvirksomhed, som gennem mere end 115 år har arbejdet målbevidst på at sikre de bedste og mest tidssvarende produkter til den danske sundhedssektor.

Vi har flere leverandører med hvert deres speciale, hvilket giver et unikt produktsortiment, som vi kombinerer med kompetent rådgivning.

Læs mere om Axel Madsen Health Cares A/S her: www.axel-madsen.dkSe stillingsopslaget som pdf her.